ceccar
cafr
unpir

anevar

Despre noi ...

SIOMAX Tg-Jiu cuprinde două entităţi juridice: S.C. SIOMAX S.R.L. şi SIOMAX SPRL. SIOMAX Tg-Jiu aplică cu consecvenţă o politică de resurse umane care să conducă la creşterea performanţelor firmei şi să asigure un cadru optim de implicare, dezvoltare şi motivare a tuturor angajaţilor săi. Politica de resurse umane se întemeiază atât pe tradiţiile cultivate de companie de-a lungul existenţei sale, cît şi pe valorile economiei de piaţă.

S.C. SIOMAX S.R.L. - Principalul obiect de activitate al societăţii îl constituie consultanţa pentru persoane fizice sau juridice, dar şi consultanţă în probleme de management financiar-contabil, comercial, economic, marketing, vînzări şi audit financiar, planuri de fezabilitate în vederea obţinerii de finanţări nerambursabile.

SIOMAX SPRL - Principalul obiect de activitate al societăţii îl constituie exercitarea profesiei de practician în insolvenţă. Logistica din dotare cât şi condiţiile de lucru permit abordarea şi desfăşurarea activităţii în condiţii deosebite de calitate, indiferent de dimensiunile sau complexitatea dosarelor aflate sub incidenţa Legii 85/2006.

Citeşte mai mult…

Ultimile licitaţii/anunţuri

Vezi toate…

GDPR

[GDPR] Informații legate de datele și informațiile pe care le colectează, procesează și prelucrează SIOMAX SPRL si SIOMAX SRL. Citeste mai mult: Nota de informare prelucrare date SIOMAX SPRL, Politica de securitate si confidentialitate a datelor personale SIOMAX SPRL, Nota de informare prelucrare date SIOMAX SRL si Politica de securitate si confidentialitate a datelor personale SIOMAX SRL.